Bouwstudio Coolen

Adres:
Ribesstraat 5
6031 WK
Nederweert
Telefoon:
06-23155710

Over ons

Bouwstudio Coolen is een jong all-round bouwtechnisch ontwerp, teken, meet en visualisatie bureau opgericht door Bart Coolen. Voor onze dienstverlening maken wij gebruik van de meest vooraanstaande en modernste software en technieken. Hiermee kan ik u ten allen tijden van dienst zijn op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemming. 


Wij denken met u mee

Uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie is in goed handen bij Bouwstudio Coolen. Omdat wij uitsluitend werken in een 3-dimensionale omgeving kunnen wij u al in een vroeg stadium een goede (realistische) impressie geven van de uiteindelijke realisatie van uw project. Ook behoort het tot de mogelijkheden een virtuele wandeling te maken door het project. Bouwstudio Coolen denkt mee over energiezuinigheid en duurzaamheid er kan namelijk al in een vroeg stadium een rapport opgesteld worden waarmee u een globaal inzicht krijgt in het werkelijke energieverbruik van het ontwerp. Door onze geavanceerde technieken zijn wij ook in staat om in zeer korte tijd uw complete bestaande bebouwing (exterieur danwel interieur) te digitaliseren, dit gebeurt doormiddel van laserscanning. Laserscanning maakt het mogelijk om de kleinste details tot de grootste ruimtes zorgvuldig en secuur in kaart te brengen, nadien kan deze informatie verder uitgewerkt worden voor ieder einddoel. 

Om projecten te realiseren luisteren wij eerst goed naar uw wensen en brengen deze in kaart, dit samen met de kennis van het bureau is een gedegen basis om succesvolle projecten te realiseren.