Gepubliceerd:
Laatste update:

De goede doelen zijn gekozen!

WEERT - Alle aanmeldingen zijn zorgvuldig bekeken en GO!od Deeds heeft zijn keuze gemaakt voor drie goede doelen in de regio Weerterland. Uit deze selectie zijn gekozen… Stichting Leergeld weert, Weert collecteert, en zorginstelling St. Martinus.

Stichting Leergeld Weert
Stichting Leergeld Weert is een vrijwilligersorganisatie die kinderen waarvan ouders een laag inkomen hebben toch de kans geven om mee te doen. In 2016 zijn ruim 550 kinderen uit Weert, Nederweert en Cranendonck geholpen door het financieren van contributies voor verenigingen, met een fiets of computer zodat zij gewoon mee kunnen doen met hun leeftijdsgenoten.

Weert collecteert
Weert collecteert is een samenwerking van 15 plaatselijke afdelingen van landelijke goede doelen en fondsen die jaarlijks een gezamenlijke huis aan huis collecte organiseren. Onder het motto Weert Collecteert! gaan ruim 500 collectanten van 3 tot en met 7 april 2017 op pad voor deze aangesloten goede doelen/fondsen.

St. Martinus
St. Martinus in Weert (Land van Horne) is een verzorgingshuis voor mensen met dementie of behoefte aan complexe zorg . Zij willen graag geld ophalen voor De Tovertafel. Dit is een interactief apparaat waarmee ze activiteiten kunnen doen met hun bewoners.

De komende weken gaat GO!od Deeds in samenwerking met sponsoren in regio Weerterland zoveel mogelijk geld genereren voor deze organisaties.

Volg ons op facebook om alle gebeurtenissen, acties en evenementen mee te krijgen,

Wilt u zich nu al aanmelden als sponsor, vrijwilliger of donateur?
Neem dan even contact op via go.oddeeds@outlook.com

Deel dit artikel:

Reacties