Gepubliceerd:
Laatste update:

Recordbedrag € 9.673,54 voor Toon Hermans Huis opgehaald bij Spinningmarathon Fitlife

CRANENDONCK - Vanaf november 2016 heeft u de posters overal al kunnen zien hangen en voorbij zien komen op social media.  Zondagmiddag 12 februari om 13.00u was het dan eindelijk zo ver! Sporthal de Zuiderpoort was veranderd in een Spinning-Arena, waar in een 90’s  thema  gestreden werd tegen kanker! 

Deze middag namen meer dan 200 deelnemers, onder leiding van Marga, Élea, Linsey, en Christel van Fitlife, deel aan deze Marathon. Mensen kwamen uit de gehele regio  met maar één doel, geld inzamelen voor het Toon Hermans Huis in Weert! Geld ophalen voor een plek waar mensen kunnen samen komen die te maken krijgen met kanker! En dat is gelukt! Er werd in totaal € 9.673,54 opgehaald! 

Spinning met entertainment
De marathon duurde 4 uur en stond bol van live zang- en dansacts. Er waren doedelzakspelers, vuurwerk, gabbers, Sambadansers  &  live zangers. Ook werden er sportdemo’s gegeven door Fitlife en de kids van de dansschool UC Dance dansten er op los.  Het publiek en de fietser werden zo continue geëntertaind en zelfs de prins en de prinses van de Buulder Buk lieten de trappers fanatiek meedraaien.  

Dankzij Cranendonckse ondernemers was er voor iedereen een goodiebag en ieder uur een loterij voor de deelnemers en het publiek! En mede dankzij de 75 vrijwilligers stond om 17.00 het pastabuffet klaar voor de harde werkers! 

Het was een ware happening met een enorm WIJ-gevoel! Iedereen knokte samen voor 1 doel!

Toon Hermans Huis en Fitlife bedanken alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers. 

Ben je benieuwd naar de foto’s?  Of wil je volgend jaar meedoen? 

Kijk dan op www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon. Je vindt op de website vanaf woensdag de foto’s samen met de filmpjes. Deze komen ook op Facebook: www.facebook.com/FitlifeBudel

Deel dit artikel:

Reacties